Stinkende oksels

Een penetrante okselgeur is erg vervelend en kan ondanks een goede persoonlijke hygiëne en het regelmatig verschonen van kleding, toch gebeuren. Bij deze mensen vindt de omzetting van zweetbestanddelen in ‘geurstoffen’ extra plaats. De oorzaak kan ook te maken hebben met een verhoogde zweetproductie en een groot aantal apocriene zweetklieren. Er is dus meestal een lichamelijke oorzaak, die ook het sociale leven flink kan beïnvloeden.

Deodorant

Als een goede antibacteriële deodorant of anti-perspirant, parfumeren of oksels scheren onvoldoende helpt, kan de miraDry behandeling worden overwogen.

Permanente oplossing

Zoals op deze website is te lezen, is de miraDry  een niet-chirurgische behandeling waarbij de zweetklieren in de oksels definitief worden uitgeschakeld in slechts één of twee behandelingen. De hersteltijd is kort en het behandelresultaat is blijvend.

Niemand hoeft met zweetvlekken of stinkende oksels te blijven rondlopen. Door de miraDry behandeling is er echt een goede oplossing. We geven graag advies als u meer wilt weten.