Daarom MediDerma

✓ Best beoordeelde huidtherapiepraktijk

Wij hoeven je niet te overtuigen van onze kwaliteit, onze cliënten doen dit voor je. MediDerma heeft de beste beoordeling van alle huidtherapiepraktijken in Nederland. En daar zijn we beretrots op! De overheid adviseert vooraf de website van Zorgkaart Nederland te raadplegen. 

✓ Expertise okselzweetbehandeling

MediDerma biedt 3 verschillende behandelingen tegen zweetoksels. Naast iontoforese (tegen hand- en voetzweten) bieden wij ook botulinetoxine behandeling om zweetoksels tegen te gaan. Deze behandeling wordt toegepast door dermatoloog dhr. Kemperman of mw Brandsen. 

MediDerma heeft in februari 2014 samen met 3 andere centra de miraDry behandeling in Europa geïntroduceerd. Een vast team van huidtherapeuten, dermatologen en een huisarts biedt deze behandeling vanaf het eerste uur aan, er is zeer veel ervaring bij MediDerma. 

Beste huidpraktijk

✓ Bij MediDerma ben je de schaamte voorbij!

Zweetoksels of transpiratiegeur gaat helaas vaak gepaard met schaamtegevoelens. Wij horen vaak dat cliënten het dan ook een enorme stap vinden om een afspraak te maken. Eenmaal bij MediDerma is het ongemakkelijke gevoel vrij snel verdwenen; dat is wat cliënten ons na afloop regelmatig vertellen.

✓ Uitgebreide voorlichting vooraf

Wij hechten veel waarde aan eerlijke informatie vooraf. We beoordelen of de miraDry voor jou de meest geschikte behandeltechniek is om jouw zweetoksels tegen te gaan. Je krijgt uitgebreide informatie over de behandeling, mogelijke bijwerkingen of risico’s en ontvangt alles op schrift. 

✓ Uitstekende nazorg

Na de behandeling zijn de oksels flink opgezet. De eerste 24 uur wordt de branderigheid met pijnstillers en het gebruiken van coldpacks tegen gegaan. De behandelaar of collega is via de whatsapp beschikbaar bij vragen. Hier wordt regelmatig gebruik van gemaakt. De behandelaar belt de dag na de behandeling om te informeren hoe het gaat

✓ Garantie

Van onze cliënten is na 1 behandeling 92% tevreden met het behandelresultaat. Heb je na de 2e behandeling nog steeds, zonder noemenswaardige inspanning flinke zweetoksels? Wij bieden als enige praktijk in Nederland een 3e behandeling kosteloos aan. Gelukkig komt het vrijwel niet voor dat het resultaat na de 3e behandeling nog steeds teleurstellend is. In een dergelijk geval geldt geen ‘niet goed, geld terug garantie’. 

✓ Gespreid betalen

MediDerma biedt zonder bijkomende kosten een mogelijkheid tot gespreid betalen

 

Vraag een gratis consult aan

De huidtherapeuten informeren je graag vrijblijvend over de behandelmogelijkheden van jouw okselzweet. Informeer via receptie@mediderma.nl of 0299-436734 naar de mogelijkheden.